ASTORIA

ASTORIA

  • Opis
    Opis

Opis proizvoda

Impresivan, moderan i dimenzionalno impozantan oblik kreveta Astoria u kompletu s madracem istog imena zasigurno će u svakoj spavaćoj sobi apsolutno zauzeti glavnu ulogu. Specifična, bogata, aristokratska forma naprosto nam, sama po sebi, obećaje i vizualizira udobnost i uživanje u čitanju omiljene knjige ili polagano, beskonačno buđenje u sunčano nedjeljno jutro.
Čvrst i stabilan, vrhunski udoban te čistog, elegantnog oblika, ovaj krevetni sustav otvara novu dimenziju u opremanju spavaćih soba.
Krevet Astoria izvrsno se, estetski i funkcionalno, nadopunjuje s madracem Astoria te zajedno čine izuzetno elegantan, luksuzan i specifično visok ležaj (75 cm) izrazite udobnosti. Snažna i kompaktna forma ovog kreveta istaknuta je i time što je izrađen po principu tzv. box kreveta koji kao podlogu madracu ne treba dodatne podnice već u sklopu kreveta ima ugrađenu dodatnu opružnu jezgru koja spavanje čini još udobnijim.
Kao i kod svih tapeciranih kreveta, i na krevetu Astoria će se potpuna vizualna harmonija postići tek odabirom jedne od ponuđenih tkanina.
Krevet Astoria standardno se proizvodi za dimenzije madraca:
160 x 190/ 200 cm
180 x 190/ 200 cm